fbpx
Video afspelen

Psylaris Care™

Gemiddeld beoordeeld met een 4.7/5

De meest complete Virtual Reality oplossing voor de GGZ.

Om 30 dagen gratis gebruik te maken van Psylaris Care vul je onderstaand formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om kennis te maken en een korte training in te plannen. 

Psylaris wordt ingezet door o.a.

Psylaris Care™ bestaat uit meerdere GGZ modules

Alle modules (en toekomstige modules) inbegrepen in de vaste prijs van €1650,- per jaar voor grote GGZ instellingen 

en €825,- per jaar voor kleine GGZ instellingen.


klik op de verschillende modules voor meer informatie:

De voordelen van Psylaris Care™ in de GGZ

Diverse modules

EMDR, Exposure & Relaxatie zorgen samen voor een complete toevoeging op het behandeltraject.

Alle behandelniveau's

Inzetbaar bij zowel complex als enkelvoudig trauma, zware en lichte angsten en hoge stress.

Altijd up-to-date

De laatste versie van Psylaris Care wordt automatisch geüpdate via de cloud.

Automatische veilige opslag

Sessiedata zoals SUD, VOC en eigen notities bewaard in een ondoordringbaar systeem.

Verkort behandeltraject

Intensievere behandelingen resulteren in een verkorting van het behandeltraject, waardoor er in dezelfde tijd meer cliënten worden behandeld.

Verhoog zelfregie cliënt

Cliënten rapporteren dat zij deze methode prefereren vanwege de hogere eigenwaarde die zij ervaren na de sessies.

Beter vanuit thuis

Psylaris Care kan ook veilig worden meegegeven naar huis om de behandeling voort te zetten.

Aan & behandelen

Zodra je de bril aan zet kun je direct met een behandeling starten. Psylaris Care is een single-use mentaal gezondheidsapparaat.

Sterk aanbevolen
Sterk aanbevolen
Berno van Laerhoven, Gz-psycholoog, EMDR practictioner bij Lambertushof
Lees verder
De relatief eenvoudig ogende toepassing EMDR-Remote van Psylaris doet precies wat deze moet doen. Waarbij Psylaris Care (VR) het gehele proces overneemt, kun je bij EMDR Remote vooral de werkgeheugenbelastingstaken in het EMDR proces inzetten. Cliënten vinden het ook prettig dat ze mij dan niet zien tijdens het EMDR proces, voor hun eigen focus. Ik de cliënten wel, zodat ik de interventie kan finetunen. Ik heb al mijn EMDR via beeldbellen met de remote applicatie gedaan. Dit werkt ten minste even effectief als face to face EMDR. Deze applicatie is van grote toevoeging voor eenieder die via beeldbellen EMDR toepast.
Uitstekend
Uitstekend
Lotte Moll, Manager GGZ Volwassenen bij Impegno
Lees verder
Zelden heb ik zulke onbaatzuchtige mensen in de GGZ getroffen! Er is duidelijk sprake van een missie bij deze mannen, namelijk digitale traumabehandeling in de vorm van EMDR optimaal faciliteren. Suggesties voor aanpassing worden snel doorgevoerd. Mike en Christoph zijn nieuwsgierig, creatief en snel.
Fijne applicatie
Fijne applicatie
Tirtsa Ehrlich, EMDR Europe Practitioner en supervisor i.o bij Dokter Bosman
Lees verder
Een fijne applicatie om EMDR online aan te bieden als het met vingers of lamp voor het scherm niet prettig werkt. Een client die zowel face to face als met de Psylaris app EMDR therapie heeft gehad zei: Ik merk geen verschil, het werkt even goed zo en lijkt op de lamp.
Hartstikke tevreden
Hartstikke tevreden
Sarah Claire Moss, Klinisch Psycholoog & Psychotherapeut bij Moss psychologie
Lees verder
Ik heb Psylaris ingezet voor EMDR behandelingen op afstand, en zowel ik en mijn cliënten zijn hartstikke tevreden. De website is erg gebruiksvriendelijk voor de therapeut en de client, en er zijn veel mogelijkheden om de werkgegeheugenbelasting in te stellen en tussentijds aan te passen. Echt een hele fijne toepassing om je traumabehandelingen op afstand goed te kunnen blijven doen.
Enorm klantvriendelijk
Enorm klantvriendelijk
Marjoke van Rooijen, Gezondheidszorgpsycholoog bij Rijndam volwassenrevalidatie
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over EMDR remote van Psylaris. Het is enorm gebruiksvriendelijk en mijn cliënten ervaren het eveneens als prettig, ook zij die al eerder een face to face EMDR hebben gehad vinden de EMDR remote fijn in hun behandeling. Tevens is Psylaris enorm klantvriendelijk en ook zeer goed bereikbaar voor vragen en advies.
Ik ga zeker door!
Ik ga zeker door!
Jeanine S, EMDR practictioner
Lees verder
Tijdens de corona-tijd ben ik gebruik gaan maken van de psylaris online optie, ik vond het best spannend omdat ik nog niet eerder online EMDR had gedaan. Na kort oefenen, onder begeleiding van de helpdesk van psylaris (snel bereikbaar en goede instructies) begonnen met m’n eerste patient. Deze ervaring was positief, zowel van mijn kant als van de kant van patient. Ik ga zeker door, met het gebruik van het psylaris online EMDR programma. Inmiddels is online EMDR niet meer weg te denken uit mijn praktijk, ben zeer tevreden.
Makkelijk hoge werkgeheugenbelasting
Makkelijk hoge werkgeheugenbelasting
Marloes van der V, GZ-psycholoog K&J
Lees verder
Ik ben erg blij met deze mogelijkheid van digitale EMDR. Ik werk o.a. met hoogbegaafde cliënten, die vaak een hogere werkgeheugenbelasting nodig hebben; dit is vanwege de verschillend taken - die een beroep doen op verschillende vaardigheden/zintuigen - makkelijk te doen. Ook het aanpassen van de werkgeheugentaken, bijvoorbeeld in snelheid, bevalt goed. Ik vind het programma toegankelijk en makkelijk mee te werken. Een uitkomst wat mij betreft in deze Coronatijd. Mijn indruk is dat de effectiviteit overeenkomstig is met face-to-face EMDR. Cliënten geven zelf terug dat het prettig werkt, en het tevens een grote meerwaarde heeft EMDR te kunnen krijgen in een eigen veilige omgeving. Bij verschillende cliënten blijven we de EMDR zelfs digitaal vervolgen, ook al zien wij mensen ook weer face-to-face.
Vorige
Volgende

In minder sessies naar gezondheid

Dankzij Psylaris Care kun je jouw behandelaanbod verbreden en intensiveren met verschillende VR modules. Hiervoor heb je geen technische kennis nodig. Zo krijgen jouw cliënten de zorg en aandacht die ze verdienen.

– 100% vrijblijvend om te proberen –

0 + sessies per week
0 daling SUD score per sessie
0 + Therapeuten aangesloten
Over Psylaris
Mike Verhiel (CEO) en Christoph Lynen (CTO)

Dit is hoe Psylaris Care werkt in 1,5 minuut

Veelgestelde vragen

Heel simpel! Wanneer de Client de bril opzet wordt direct een sessie gestart met de door jou gekozen instellingen. Deze instellingen kun je aanpassen in ons dashboard. Geen ingewikkelde handleidingen of instructies. Maar duidelijkheid en eenvoud voor jou als therapeut.

Wij werken alleen samen met therapeuten en instellingen. Dit om ervoor te zorgen dat iedere client de best mogelijke behandeling krijgt voor zijn of haar probleem. Hiervoor is te allen tijde een expert nodig die kan bepalen of inzet van ons product wenselijk is of niet. Ondervind jij op het moment psychische problemen, neem dan contact op met een professional.

Omdat ons product zelfstandig te gebruiken is voor de cliënt, bespaar je veel tijd die je normaal zou steken in een face to face behandeling. De EMDR-VR module alleen kan al tot 10-30% besparen op de behandeltijd omdat je intensiever kunt behandelen. De toevoegingen van de Relaxation en Exposure module brengen jouw behandelingen vervolgens naar een nieuw niveau. 

Wanneer je inlogt op ons dashboard kun je direct alle sessiedata inzien per client. Eenvoudig en overzichtelijk met alle relevante data.

Psylaris Care bestaat momenteel uit 3 verschillende producten. EMDR-VR, Exposure en Relaxatie. Wij blijven echter voortdurend ontwikkelen waardoor er ieder jaar nieuwe oplossingen bijkomen. Deze ontwikkelen we in samenwerking met therapeuten zodat jij altijd de beste oplossingen tot je beschikking hebt.

Aanvragen kost < 1 minuut

Dit is een DEV area zodat ik ze mooi in de tabjes kan krijgen!

Video afspelen

Zelfstandige EMDR sessies als aanvulling op jouw face-to-face behandeling.

EMDR-VR begeleid de cliënt bij het zelfstandig doorlopen van het EMDR-protocol. Hierdoor behandel je intensiever waardoor je sneller het gewenste resultaat behaalt.
Video afspelen

Stapje voor stapje angst overwinnen via exposure technieken in VR.

Virtual Reality zorgt voor een nieuwe dimensie waarin mensen met een fobie dichter bij hun angst kunnen komen in een veilige omgeving. Dingen voelen echter dan ooit zodat de cliënt zelfvertrouwen op kan bouwen voordat ze hun angsten onder ogen zien in de echte wereld.

Video afspelen

Volledig tot rust komen, en leren hoe dit structureel kan middels VR.

Cliënten die hoge druk en stress ervaren beschikken vaak niet over de (mentale) middelen om hier goed mee om te gaan. Onze Relaxatie module zorgt ervoor dat cliënten de handvaten krijgen voor structurele relaxatie.

Inzicht in de voortgang van jouw cliënten.

Een overzicht van hoe (& hoe vaak) jouw cliënten gebruik maken van de therapeutische oplossingen van Psylaris, met belangrijke gegevens zoals sessieduur, sessiefrequentie en een plek om VoC en SUD scores te noteren.

Bij Psylaris ontwikkelen we door.

Bij Psylaris ontwikkelen we continu aan ons VR product om therapeuten te voorzien van steeds meer ondersteunende functionaliteiten. Dat doen we terwijl de laagste prijs in de Nederlandse markt blijven hanteren. Zo hadden we in 2019 alleen nog EMDR-VR, en is in 2020 en begin 2021 VRET en Relaxatie erbij gekomen.

Heb je suggesties? Laten ons weten! Wij ontwikkelen het liefst samen met therapeuten. De volgende 3 ontwikkelgebieden:

  • Psylaris Care 1650 per jaar

    Gratis proefperiode van 30 dagen inclusief training voor therapiepraktijken met toekomstvisie. Vanaf 5 brillen geven we ook training op locatie. Begin pas met betalen als het bevalt. Bevalt het niet? Stuur de bril gratis terug.

Voortgang 90%

50% korting!

  • Psylaris Care 1650 825 per jaar

    Gratis proefperiode van 30 dagen voor eenmanszaken en praktijken met minder dan 5 therapeuten. Begin pas met betalen als het bevalt. Bevalt het niet? Stuur de bril gratis terug. Wij geloven dat iedere therapeut toegang moet hebben tot de meest complete VR therapie oplossing, ongeacht je grootte.

Voortgang 90%
Scroll

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.